Dar společnosti Stora Enso Wood Produkt Ždírec s.r.o

Náš stálý podporovatel a sponzor společnost Stora Enso Wood Produkt Ždírec s.r.o. nám v této nelehké době poskytl dar v podobě 5 kusů odlehčených
zásahových přileb Dräger HPS 3500 a k nim příslušenství v podobě svítilen Adalit L- 5 RP. Přilby lze používat především při technických zásazích, dopravních nehodách, ale i při požárech ve venkovním prostředí.
Předání se uskutečnilo za patřičných opatřeních od zástupců výše jmenované společnosti, za účasti starosty města Ing. Bohumíra Nikla jako zástupce zřizovatele jednotky a zástupců naší výjezdové jednotky.
Společnosti Stora Enso moc děkujeme nejen za tento praktický dar, ale především za dlouholetou spolupráci a podporu z její strany. Ta skýtá podobu materiální, finanční pomoc, ale i tu v podobě lidské síly, kdy je umožněno jejím pracovníkům a zároveň členům výjezdové jednotky "utéct" ze zaměstnání při vyhlášení poplachu. Vážíme si této spolupráce a věříme, že i nadále bude pokračovat.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...