Soutěžíme v anketě DOBROVOLNÍ HASIČI ROKU 2019

V letošním roce se Sbor dobrovolných hasičů Ždírec n. D. přihlásil do celostátní ankety Dobrovolní hasiči roku 2019. Záštitu nad IX. ročníkem této ankety převzal Hasičský záchranný sbor České republiky, Ministerstvo vnitra, Ministerstvo financí a Ministerstvo zemědělství.
Náš sbor soutěžil v kategorii nejlepší sbor dobrovolných hasičů obce, kde se hodnotila celková aktivita sboru, práce s dětmi, soutěžní činnost, kulturní a společenské akce  pořádané sborem, preventivní činnost (besedy a ukázky práce pro školy, tábory apod.). Letos jsme soutěžili i v druhé soutěžní kategorii, a to o nejlepší jednotku sboru dobrovolných hasičů obce, kde se hodnotí konkrétní zásah a také celková aktivita výjezdové jednotky.
Odborná porota složená ze zástupců profesionálních i dobrovolných hasičů a zástupců partnerů ankety vybrala finalisty ankety pro letošní rok. Jsme velice rádi, že se náš sbor dostal mezi finalisty v obou kategoriích, jak mezi sbory, tak mezi výjezdovými jednotkami.
O výsledném pořadí finalistů bude nyní rozhodovat veřejné hlasování a počet získaných hlasů na webových stránkách ankety či odeslané SMS zprávy.
Rádi bychom Vás proto požádaly o podporu v závěrečném hlasování. Bližší informace o tom, jak je možné hlasovat, naleznete na úvodní stránce.
Veškeré další informace o této anketě naleznete na webových stránkách www.adhr.cz.

Předem mnohokrát děkujeme.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...