Okrsková soutěž dospělých

V sobotu 12.5.2018 se konala v Podmoklanech okrsková soutěž dospělých. Za náš sbor bylo vysláno smíšené družstvo, ve složení Standa Hanč na mašině, Michal Čermák - středy, Ondra Málek - koš, Kuba Hájek - béčka, Ondra Bradáč - rozdělovač, Jáchym Fousek a Klára Andrýsková - proudy.
Soutěž začala v 11:00hod nástupem všech družstev. V základním, postupovém, kole nastoupilo 9 družstev mužů nebo smíšená a 1 družstvo žen. V celkovém hodnocení obsadilo naše družstvo krásné 4. místo.
Po doběhnutí všech družstev se začala připravovat dodatková soutěž, za kterou ale bylo možné také nasbírat body do celkového hodnocení. Do ní se přihlásilo celkem 13 sborů. Nešlo o klasický požární útok, ale členové družstva museli rozkulovat hadice, muselo se sát, proběhnout trubkou. Nešlo ani tak o rychlost, ale spíše o přemýšlení, přesnost a zachování chladné hlavy. Naše družstvo s časem 33.66s skončilo na 9. místě.
Počasí přálo a celá soutěž probíhala v poklidu. Jen ten jídelníček mohl být pestřejší. Díky všem za krásně strávený kus dne.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...