Pálení čarodějnic 2016

Jako každoročně uspořádal svaz čarodějnic ve spolupráci s naším sborem dne 30.4.2014 tradiční pálení čarodějnic. Vzhledem ke slušnému počasí byla i hojná účast nejen dětí, ale i dospělých. Aby tato akce proběhla museli jsme věnovat spousty času přípravám a následně i úklidu. Přípravy spočívaly v postavení hranice, přes složení parketu, stanů a celkové přípravy zázemí. Na všem se podílelo několik hasičů. Přípravu si samozřejmně vyžádal i program pro děti a rodiče, který letos byl připraven. Lanové prolízačky nebo čarodějnická dráha udělala dětem radost. Všichni následně za zdolání překážek dostali "čarodějnický řidičák" a buřtíka, který si následně opekli na připraveném ohni. Na hranici se letos vznášela čarodějnice, kterou vytvořili děti ze školního klubu - byla to opravdu "krasavice".
K poslechu, tanci a dobré náladě hrála reprodukovaná hudba od "mixéra" Kuby a ve večerních hodinách hrála kapela "Přizdiboys". Občerstvení bylo zajištěno, kdy nechyběla výtečná kuchyně v možnosti si pochutnat na steakách, hranolkách či párku v rohlíku, pro mlsouny byly připraveny i sladkosti a jiné dobroty. K pití nechybělo pivo, nealko a i něco ostřejšího. V půl 10 proběhlo i odpálení ohňostroje panem Kalitou z Benátek, který osvětlil oblohu nad hasičským cvičištěm. Hudba poté hrála až do nočních hodin a pokračovala tak i zábava pro ty, kteří vydrželi a měli zájem se nadále bavit.
Akce se celkově vydařila a děkujeme všem slušným návštěvníkům za návštěvu a budeme se těšit na této akci za rok.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu FIREARENY pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
celý kalendář akcí...