Ukázka techniky a zásahu pro děti z MŠ

Dne 10.6.2014 jsme předvedli dětem z místní mateřeké školky naší techniku a ukázku zásahu. Na hasičské cvičiště, kde jsme prezentaci předvedli přišlo cca 110 dětí v doprovodu 7 paní učitelek. Ukázka zásahu měla téma "Postup vyproštění osoby z auta při nehodě".
Do osobního automobilu Fabie jsme nejprve zavřely paní učitelku. Poté naše zásahové vozidlo přijelo pod zvuky sirén k tomuto vozidlu. Následně probíhal zásah a vyproštění paní učitelky zadními pátými dveřmi. Celý zásah byl komentován a popisován dětem, tak, aby věděly co se vše musí udělat při takovém zásahu. Děti podrobně naslouchaly a sledovaly jak náročné to může být.
Následně jsme dětem ukázali naše zásahové vozidlo LIAZ, které si děti mohli sami prošmejdit. Aby měli trošku zábavy a osvěžení, tak jsme jim ukázaly v akci přetlakový ventilátor, do kterého jsme pustily vodu. To se dětem líbilo a nakonec se nechaly i pokropit.
Děti byly užasné a hodné a budeme se těšit, že nás opět navštíví a my pro ně budeme moci něco připravit.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...