Rebel Havlíčkobrodská liga

6. kolo v Srchu a 7. kolo v České Bělé

 

 

Dne 19.9.2020 se dorostenci vydali na 6.kolo RHBL tentokráte až do sousedního Pardubického kraje, do Srchu. Vzhledem k tomu, že více jak polovina stálých členů družstva v tento den nemohla, postavili jsme družstvo z náhradníků a víceméně nikdo nebyl na své stálé pozici. Nevadí, alespoň to zkusíme, jsme si říkali. Košaře jsme dokonce dovezli na poslední chvíli, těsně před startem. Útok byl pěkně rozběhnutý, sestříknuto, ale bohužel se nepodařilo spojit středy a pro nás tedy neplatný pokus a poslední místo. Veškerý materiál jsme už měli uklizený ve vozíku, když jsme slyšeli jméno našeho SDH z rozhlasu. Prý jestli chceme, můžeme si zaběhnout druhé kolo, protože všichni co byli před námi, se možnosti druhého pokusu vzdali. Ani na chvíli jsme nezaváhali, znovu vynosili veškerý materiál a během chvíli stáli na startu a doufali v lepší výsledek. Ani zde se nazadařilo, sice útok platný, sestřiknuto, ale vysoký čas. Nikdo ale na čas v tu chvíli nekoukal, všechny zraky byly upřeny na Káťu na proudu, které podjely v bahně nohy a ona těsně před terčem uklouzla a zamotala se do hadice. Jen díky velké duchapřítomnosti Marka a okamžitému vypnutí mašiny se vše obešlo bez zranění a Káťa mohla odejít po svých, jen s několika modřinami a bahnem úplně všude.

 

Dne 26.9.2020 se konalo poslední kolo soutěží dorostu v České Bělé a také zde proběhlo celkové vyhlášení za všechna kola. Této soutěže jsme se jako jediné v celé sérii nemohli zúčastnit. V celkovém vyhlášení obsadilo naše družstvo nádherné 5. místo z celkového počtu 7 družstev dorostu. Pro nás obrovský úspěch a radost našich dorostenců z toho, že něco dokázali, že to zvládli a v těžké konkurenci se až tak úplně neztratili. A už nyní se těšíme na další sezónu.

 

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu FIREARENY pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
celý kalendář akcí...