Pohárová soutěž Herálec

 

V sobotu 17.8.2019 jsme vyrazili na pohárovou soutěž do Herálce. Bohužel jsme měli nedostatek dětí (tábory, dovolené), a tak jsme stěží postavili pouze 1 družstvo starších a ještě jsme si museli jednoho proudaře půjčit od SDH Herálec (moc děkujeme Elen). Trénink, po delší odmlce, ve čtvrtek i v pátek, a ani jeden den se stejně všechny děti nesešly. Na mašině byl Jirka, na středech Honza, Domča si vyzkoušela poprvé (a hned na soutěži) pozici košaře, béčka zvládla Nina, rozdělovače se držel Tom a druhým proudařem byla Pája S. Družstvo poslepované jak to jen šlo. Takže nástup, pár organizačních věcí a v 10hod už stálo na startu první družstvo. Běželo se dvoukolově. Po celou dobu soutěže vládla pohoda a klid, žádný stres, nervování. V celkovém hodnocení pak skončilo naše družstvo starších na 3. místě a domů si odváželo medaile a pohár.

SDH Herálec musíme opět poděkovat za příjemné prostředí, milé lidičky a za super občerstvení. Příjemně strávený den jsme zakončili zmrzlinou na Novém Ransku.

 

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...