MEMORIÁL LADISLAVA DRÁPALÍKA

 

Dne 7.9.2019 vyrazilo smíšené družstvo dorostu na Memoriál Ladislava Drápalíka do Dřevíkova. Družstvo složené z 5 děvčat a 2 kluků bylo zařazeno do kategorie žen. Počasí bylo pošmourné, mlha, zima a do toho jemný déšť, který v průběhu dne naštěstí ustal. Naši dorostenci však byli odhodlaní dát do toho všechno a také se tak k jednotlivým disciplínám postavili.

V prvním kole se běžel klasický útok s podmínkou sání, což nebylo nic jednoduchého a zpočátku se nám vůbec nedařilo, vodu ne a ne nasát. Nakonec se to povedlo a pokus byl pro nás platný. V druhém kole následovala netradiční kýblová štafeta – první nabral vodu z kádě do kýble, po 10m předal dalšímu, ten dalšímu a takhle pořád dál až k tomu poslednímu, který musel zbylou vodou v kýbly srazit plnou pet láhev. Pokud se mu to nepovedlo, musel běžet zpět ke kádi a vše se opakovalo. Nám se podařilo srazit hned napoprvé. To bylo radosti. Časy obou kol se sčítaly, výsledný čas byl časem konečným a pro naše družstvo pouze o pouhých pár vteřin lepší než soupeřek z Možděnic. Díky tomu jsme si odváželi 1. místo a radost a spokojenost byla obrovská. Ještě před vyhlášením výsledků si někteří také vyzkoušeli rozkulování hadice na cíl. No není to nic jednoduchého. Tak třeba zase za rok.

 

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu FIREARENY pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
celý kalendář akcí...