Memoriál Honzíka Kreminy


V sobotu 20.4.2019 jsme vyrazili do Skutče, na požární útoky. Vzhledem k počasí jsme mohli trénovat až těsně před samotnou soutěží, celkem dva tréninky s vodou. A aby si mohly zaběhat všechny děti, které projevily o soutěž zájem, postavili jsme tři starší družstva, a to i z dětí, které věkově patří stále do kategorie mladší. Takže některé děti se objevily na postech, které doposud pouze sledovaly u svých kamarádů. Zvítězil však jejich bojový duch, vrhly se do všeho po hlavě a ukázaly, že na to mají a hlavně, že chtějí.
Sraz u hasičárny v 7:15hod – všichni s dobrou náladou, která nás provázela opravdu celý den. Přijíždí autobus, nastupovat – tentokráte poprvé busem, jelikož je dětí čím dál víc a už na to sami s vlastními auty nestačíme. Počasí nám vychází na jedničku, tak hurá na to, požární útoky čekají. Běhalo se na čtyřech platech – dvě pro starší, dvě pro mladší a vše velmi rychle utíkalo. Ve starší kategorii nastoupilo celkem 22 družstev, v kategorii mladších 20 družstev – jde o chrudimskou ligu. Ve své kategorii jsme nastupovalí jako první, devátí a sedmnáctí. Družstvo A mělo, jako jediné, už zkušenosti s během za starší – výsledný čas 18,71s, postup mezi 8 nejlepších do rozstřelů a nakonec 8. místo. Zderaz nám prostě nedá spát, je nám souzený, je to náš každoroční soupeř. Bohužel vždy lepší. Starší B s časem 21,78s a 14. místo. Starší C s časem 23,17s 17. místo.

Dobrá nálada vydržela všem až do konce, děti se opravdu snažily, daly do toho vše a za to jim patří velké díky. Ve Skutči jsme opět nasáli pohodu, klid a super atmosféru a všichni jsme si naši první letošní soutěž v požárním útoku náležitě užili. No a teď už jenom trénink na jarní kolo hry Plamen.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...