DRAČÍ LODĚ 2019



V sobotu 15.6.2019 vyjeli mladí hasiči opět směr rybník Řeka, kde se konali Dračí lodě. I letos jsme vyrazili na kole, počasí bylo nádherné od samého rána. Některé děti jely hromadně na kole, některé čekaly už na Řece, letos tedy účast veliká. Dle informací od pořadatele má být start ve 12:30hod. Na Řeku jsme dorazili kolem půl dvanácté, takže jsme měli hodinu k dobru a tu děti využili k občerstvení. A pak už hurá na start. Role bubeníka se ujal Ovouch, z vedoucích se do lodi posadila Lucka a Michal. Zbylá místa obsadily děti. Spolu s námi jela ještě posádka hasičů z Krucemburku, ze Sobíňova a z Kohoutova. Na lodích panovala velmi dobrá nálada – tedy na té naší určitě. Srovnat lodě, připravit se a jedemééééé. Snažili jsme se o 106, pádlovali jako o život a letos jsme neskončili poslední, byli jsme druzííííí. Ale o pořadí v tomhle případě vůbec nešlo. Hlavně, že všechny posádky dojely v pořádku do cíle, byli spokojení, užili si to, děti si odnesly medaile za účast a úsměv na tváři. Některé děti odjely přímo s rodiči, některé zůstaly na Řece a využily krásného počasí ke koupání a dovádění ve vodě.

Letos proběhla také informační schůzka a to bylo opravdu dobře. Stanovila se přesná pravidla a podle nich se také jelo – 2 vedoucí v lodi, bubeník také dospělá osoba a děti v lodi pouze do 18let. A světe div se, ono to fungovalo a vše bylo letos bez jediného problému a všichni jsme si to náležitě užili. Tímto pořadatelům děkujeme za dobrou organizaci a dodržení stanovených pravidel.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...