2.kolo HBT Nová Ves u Světlé nad Sázavou

 

2. kolo HBT se konalo v Nové Vsi u Světlé, v neděli 16.6.2019. V osm hodin na nás čekal u hasičárny autobus, takže nastupovat a jedeme. Autobus sice s dětmi a Věrkou odjel, auto s mašinou a zbývajícími nikoliv. Jedna ze soutěžících totiž zaspala. Naštěstí se jí podařilo vzbudit a my odjížděli pouze s menším zpožděním. Obloha byla zakaboněná, nepršelo, ale dusno bylo pořádné. Po příjezdu jsme postavili stan a sezení, obhlédli terén a během chvíle byl nástup. Podle předem zaslané startovní listiny mělo být 31 družstev starších a 32 družstev mladších. Nakonec se ale zaregistrovalo pouze 25 starších a 30 mladších družstev. Za naše SDH opět nastoupila 4 družstva.

Družstvo starší A mělo svůj smolný den. Útok měli rozběhnutý dobře, ale po ukončení pokusu nebyl našroubovaný koš a pro nás tedy bohužel neplatný pokus a společně s dalšími dvěma družstvy 23. místo.

Družstvo starší B napravilo svůj neúspěch z prvního kola, výsledný čas 19,92s a 12. místo.

Družstvo starší C s časem 19,49s 10. místo.

Družstvo mladší mělo svoji premiéru v cizím prostředí, Emička s námi byla na první soutěži mimo Ždírec a okolí, bez rodičů a zvládla to na jedničku, i když to čekání na konec bylo pro ni opravdu dlouhé. Úplně nový byl Daník, který byl na svojí první soutěži vůbec a také to zvládl perfektně – jak na platě na béčkách, tak společně s ostatními dětmi po celou dobu soutěže. Po prostřiku na jednom z proudů výsledný čas 21,45s a krásné 12. místo.

Po prázdninách nás čekají ještě další dvě kola ligy – v Habrech a Herálci.

 

 

 

 

 

 

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu FIREARENY pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
celý kalendář akcí...