Soutěž dorostu v požárním útoku

 

V sobotu 23.6.2018 jsme vyrazili do boje v požárním útoku s družstvem dorostu, do Vepříkova. Počasí jak na houpačce – chvíli zima, chvíli vedro, déšť stále na dosah a nepřetržitě silný vítr. No nic, jednou jsme si řekli, že do toho jdeme, tak není cesty zpět.  

Na start se postavil Marek na mašině, Eliška P. na koši, Bára na středech, Adam na béčkách, s rozdělovačem zápasil Jirka B., na proudech Klára a Domča. Hadice nové, doposud vyzkoušené pouze na trénincích. Nervozita veliká, ale natěšenost ještě větší. A všechno zcela jiné než na dětské soutěži. Celkem bylo přihlášeno 6 družstev dorostu. Kvůli silnému větru měli proudaři co dělat a bylo opravdu štěstí, když se rozsvítily oba terče. Pravý proud totiž stříkal vždy do zatáčky, jak silný vítr byl. Nicméně se našim dorostencům zadařilo a domů jsme jeli s pátým místem a dobrým pocitem, že jsme to zvládli.

 

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...