5. kolo HBT Chotěboř

 

5. kolo HBT, závěrečné, se konalo v Chotěboři, v neděli 9.9.2018. Počasí nádhera. Sešlo se 27 družstev starších a 34 družstev mladších. Za naše SDH všechna čtyři družstva.

Družstvo starší A ve složení Marek – strojník, Eliška P. tentokráte s Honzou – koš, béčka Eliška S., rozdělovač Jirka, pravý proud Domča a levý proud Pája. Bohužel obrovský prostřik na jednom z proudů a s časem 18.18s 8. místo.
Družstvo starší B ve složení Marek – strojník, Filip P. s Honzou na koši, Indira na béčkách, Tomáš A. rozdělovač a Nela s Káťou na proudech. Nádherný čas 16.99s a dlouhou dobu první příčky výsledkové tabule. Nakonec z toho bylo „až" 4. místo.
Družstvo mladší A - Kiki s Eliškou N. na koši, Pája S. na béčkách, na rozdělovači Roman s Jirkou T. a na proudech Pavla s Eliškou H. Čas 19.30s a 7.místo.
Družstvo mladší B - Kuba s Vítkem na koši, Pája S. na béčkách, na rozdělovači Dominik s Filipem M. a na proudech Tomáš T. s Rosťou. 4. místo s časem 18.16s.

Toto bylo poslední kolo HBT letošní sezóny. Zúčastnili jsme se všech pěti kol a domů vozili krásné výsledky. A jak tedy dopadla naše družstva v celkovém hodnocení? Nadmíru dobře a vedoucí jsou na děti náležitě pyšní. Takže:

Družstvo starší A, které již kvůli věku příští sezónu nenastoupí, zakončilo svoje dětská léta perfektním 2. místem z celkového počtu 31 družstev a domů si vezlo pohár. Teď už můžou předvádět svoje kvality jenom v dorostu.
Družstvo starší B, postoupilo oproti loňskému roku zase o stupínek výš a v celkovém hodnocení si odváželo 6. místo.
Družstvo mladší A krásné 11. místo z celkového počtu 38 družstev.
Družstvo mladší B opravdu hodně překvapilo a v celkovém hodnocení celé sezóny 6. místo.

Tak a teď příprava na podzimní kolo Plamene.

Kalendář akcí

celý kalendář akcí...