4. kolo HBT Habry

 

4. kolo HBT se konalo v Habrech, v neděli 2.9.2018. Počasí hned po ránu bylo šílené, mrholilo, mlha, ale teplota docela vysoká. Po dojezdu do Habrů se ale umoudřilo, sluníčko se snažilo vykukovat a déšť se už neobjevil. Sešlo se 27 družstev starších a 33 družstev mladších. Za naše SDH tentokrát nastoupili pouze 3 družstva, mladší A se nedalo vůbec dohromady (adaptační kurz gymnázia, nemoci).

Družstvo starší A ve složení Marek – strojník, Eliška P. s Bárou – koš, béčka Eliška S., rozdělovač Jirka, pravý proud Domča a levý proud Pája. Po prázdninách nastoupili ve skvělé formě, Jirka po opravdu velké přestávce. Po rozsvícení terčů se na výsledkové tabuli objevil čas 15.96s a bylo z toho úžasné 1. místo.
Družstvo starší B ve složení Marek – strojník, Filip P. s Honzou na koši, Jirka T. na béčkách, Tomáš A. rozdělovač a Roman s Káťou na proudech. I oni měli na mále. Bez Tomáše, kterého rodiče na ten daný útok přivezli a pak si ho zase hned odvezli, by toto družstvo vůbec neběželo. Výsledný čas 18.55s a 10. místo.
Družstvo mladší B - Kuba s Vítkem na koši, Pája S. na béčkách, na rozdělovači Dominik s Filipem M. a na proudech Tomáš T. s Rosťou. Čas krásný, 18.95s, ale bohužel ve výsledku neplatný pokus, protože spadl koš.

 

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...