První soutěž v požárním útoku dorostu

V sobotu 16.9.2017 jsme se poprvé zúčastnili požárního útoku s družstvem dorostu, v České Bělé. Počasí nám nepřálo, mlha, celodenní déšť, zima. Ale jednou jsme si řekli, že do toho jdeme, tak hurá na to.
Na start se postavil Marek na mašině, Eliška P. na koši, Bára na středech, Martin na béčkách, s rozdělovačem zápasil Jirka B., na proudech Jáchym a Klára. Veškerý materiál jsme měli půjčený od družstva žen, které také vyrazily na soutěž (soutěž dorostu probíhá souběžně se soutěží žen a mužů).
Pro všechny to bylo zcela nové a úplně jiné, než na dětské soutěži. Pro nás mnohem méně lidí, vše se táhlo, žádná akce :-). Vzhledem k tomu, že nebyla možnost tréninku, skončilo naše dorostové družstvo sice na posledním místě, ale na druhou stranu jsme všichni získali celou řadu nových zkušeností a můžeme říci, že se jim vedlo ve srovnání s ostatními družstvy velmi dobře. Dorostenci byli spokojení a opět jsme si dokázali, že pokud se chce, tak to jde.  

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu FIREARENY pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
celý kalendář akcí...