1. kolo HBT 2017 mladých hasičů – Herálec

Letošní první kolo HBT se konalo v Herálci. Po zkušenostech z minulého roku (zabloudili jsme) jsme odjížděli raději dříve. Takže sraz v 7:45hod, v 8hod už jsme byli na cestě a před 9hod v klidu snídali v přírodě. Počasí krásné a všichni naladěni na soutěž. Přeci jenom zima byla dlouhá. Pravidla se nezměnila, pouze se některé body upravily a změnil se systém bodování. Na prvním kole se sešlo 30 družstev starších a 28 družstev mladších. Za naše SDH vyrazila tento rok 2 družstva starších a 1 mladších. Bohužel naše družstvo mladších, které loni vyhrálo celé HBT, muselo přestoupit do kategorie starších, jelikož nám chybí mladší děti a neběhat celou sezónu se jim tedy nechtělo. Mají bojovného ducha, takže si soupeře hezky v klidu oťukají, pěkně se sehrají a další roky jim to zase natřou. Budou mít velký náskok, vždyť ještě dva roky mohli za mladší běhat.
Družstvo starší A ve složení Marek – strojník, Eliška P. s Bárou – koš, béčka Eliška S., rozdělovač Jirka, pravý proud Domča a levý proud Pája. Z našich družstev běželi jako první a skončili na 14.místě.
Družstvo nyní starší B se předvedlo na nových pozicích a v nové kategorii. Martin – strojník, Filip P. s Máťou na koši, Káťa na béčkách, Tomáš A. již sám na rozdělovači a Roman s Honzou na proudech. Nervozita veliká, jsou ze soupeřů téměř nejmenší, ale jdeme do toho. Bohužel se jim nepodařilo spojit středy a konečný čas byl vysoký. Skončili na 22. místě. To ale nevadí, není všem dnům a soutěžím konec.
Družstvo mladší ve stejném složení - Kristýnka s Rosťou na koši, Kuba na béčkách, na rozdělovači Jirka T. s Filipem M. a proudy Pavlínka S. s Dominikem. Vedli si moc dobře, 7. místo.
Letos se koná pouze pět kol HBT, z toho čtvrté u nás ve Ždírci hned po letních prázdninách, 3.9.2017.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...