14.6.2015 se uskutečnilo III.kolo HBT v Chotěboři

III. kolo HBT se konalo 14.6.2015 v Chotěboři. Přihlášených bylo celkem 70 družstev. Odjížděli jsme v 8:30hod od hasičárny. Po víkendu plném akcí, to bylo pro všechny hodně namáhavé. Na dětech, ale i vedoucích, byla znát únava a děti spíše polehávaly a posedávaly v našem stanu, ve skupinkách hrály klidné hry, povídaly si. A vedoucí odpočívali a vystavovali svá těla sluníčku. Děti byly úžasně hodné a předvedly také vynikající výkony.
Jako první nastoupilo družstvo A a nepochopitelně byli všichni neskutečně nervózní a i vedoucí měli takový zvláštní pocit. Připravit základnu a hurá na start. Nervozita by se dala krájet, ale jakmile se na časomíře objevil výsledný čas 17:31s nastala exploze radosti a neskutečného štěstí. Všichni skákali radostí, až na Pipina. Ten stál u svého rozdělovače, neskutečně se mu klepali ruce a stále dokola opakoval: "Já jsem to dokázal, já jsem to zvládnul" a jeho vytřeštěné oči sledovali časomíru. V celkovém hodnocení skončili však až na 5. místě. Druhé nastoupilo družstvo B již ve starém složení, což bylo znát na výsledku. S časem 18:02s skončili na krásném 8. místě. Úspěšné bylo i družstvo mladších. Na koši jako vždy Filip s Káťou, béčka tentokráte Kuba, rozdělovač tradičně Tom s Máťou, na proudu Honza a premiérově Roman. Ještě před startem společně s Klárkou a Štístkem rozcvičili svoje těla a s časem 22.96s skončili na krásném 16.místě.
Výsledky všech družstev, nejen našich, byli opravdu vynikající a soutěž co soutěž se snižuje čas požárního útoku jednotlivých družstev. Zatím nejlepší čas byl v družstvu Pohledu, kteří ukončili požární útok v čase 14.14s. Na děti jsme my, vedoucí, náležitě hrdí a přejeme jim, aby v konečném výsledku byly co nejblíže medailovým pozicím nebo ještě raději stály přímo na stupních vítězů.
Nyní si dáme prázdniny a od poloviny srpna začneme opět trénovat, aby se děti předvedly v nejlepším světle na 4. kolo HBT ve Věži 31.8.2015.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu FIREARENY pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
celý kalendář akcí...