Druhé kolo HBT bylo tentokrát v Herálci

Dne 7.6.2015 se konalo 2. kolo Havlíčkobrodského turné, tentokráte v Herálci u Havlíčkova Brodu. Vzhledem ke vzdálenosti, jsme měli sraz již v 7.45hod u hasičárny. Přepočítat, zkontrolovat průkazky, vzít Štístka a hurá na cestu. Až do Brodu bylo vše ok, za Štokami jsme postupně zjišťovali, že naše vypočítaná trasa není až tak úplně v pořádku – Herálec stále nikde J. Takže zpět kruhák Štoky, malá rada od místní paní a jedeme dál. Jedeme a jedeme a Herálec opět v nedohlednu. Pokračujeme dále a hle – značka Herálec, jenže žádné značení hasiči. Opět rada od dvou místních žen a najednou jsme na místě. Pro hasičská auta opravdu málo místa a celkově velmi stísněný, ale hezký prostor a vedro, neskutečné vedro. Postavili jsme si tedy naše „ležení“ a bez zbytečných průtahů hned na nástup a útoky můžou začít. Jako první nastoupilo družstvo starších A a předvedli opravdu úžasný výkon – celkový čas 16:15s na nás zářil z časomíry. Radost obrovská a celkově 4. místo. Na koši jako obvykle Klára s Ájou Č., béčka Eliška P. (zaskakovala za Martina), rozdělovač Pipin, na proudech Adam a Matěj, strojník Jáchym. Družstvo B bylo tentokráte v jiném složení,  jelikož děti byly na školním výletě. Bohužel se jim moc nedařilo a s časem 39.17s skončili až na 28. místě (nepodařilo se spojit béčka). Na koši Eliška P. s Ájou Č., béčka Eliška S, rozdělovač Pipin, na proudech Domča a Anička, strojník Marek. Nedařilo se ani mladšímu družstvu, kde upadla Kája na proudu a s výsledným časem 27.28s skončilo na 20. místě. Na koši Filip s Káťou, béčka Roman, rozdělovač Tom s Máťou a na proudech Honza s Kájou.
I přes nezdary družstva B a mladších byla nálada výborná, děti si užívaly vody za terči, využívaly skákací hrad a výborné jídlo. Cestu zpět jsme zvládli na výbornou a na Ransku ještě schladili svá těla výtečnou zmrzlinou (někteří ne jen jednou).

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...