MH se zúčastnili soutěže na Dni hasčů a IZS v Havlíčkově Brodě

V sobotu dne 19.9.2015 se jedno sedmičlenné družstvo mladých hasičů zúčastnilo Dne hasičů v Havlíčkově Brodě. Za nás nastoupila Eliška P. s Barčou na koši, na béčkách byl tentokráte Honza, který si tuto pozici vyzkoušel úplně poprvé, na rozdělovači Jirka, na proudech pak Pája s Domčou a roli strojníka zastával Marek.
Ze Ždírce jsme odjížděli před 10hod, počasí tak akorát. Po příjezdu jsme se zaprezentovali, dovezli a donesli materiál a děti okamžitě zamířili ke stánkům s občerstvením (každé dostalo lísteček na jídlo v hodnotě 30,-Kč). Před družstvy dětí běželi ještě veteráni a ženy. Na děti přišla řada kolem poledne a nastoupilo 5 družstev mladších a 8 starších. Vše připraveno, postavit na start a vybíháme. Vše klapalo podle plánu, Honza se sice netrefil napoprvé spojem na mašinu, ale Marek a proudaři to dohnali a bylo nastříkáno. Jaké však bylo zklamání, když se u kádě objevil červený praporek. Bohužel Elišce spadl koš a pokus byl neplatný. V celkovém hodnocení se naše družstvo umístilo sice na posledním místě, ale i tak patří všem gratulace za snahu a odhodlání. Všechny děti dostaly odměnu a medaile, což jejich zklamání z neúspěchu alespoň trochu zmírnilo. Tentokráte jsme měli s sebou maskoty dva. Slonici a malého Bubáčka (Daniela Černého) v úžasných PS2, který při vyhlašování dostal také svoji medaili. A pak už hurá domů.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...