Velký úspěch ve Veselém Žďáře

Po prázdninách mladí hasiči opět naskočili do rozjetého vlaku Havlíčkobrodského turné. S tréninky jsme začali už 15.8.2014, ale vzhledem k prázdninám se nás sešlo ještě poměrně málo a všichni mladí hasiči se tvářili, že materiál potřebný k útoku vidí poprvé a neví, co s ním :-). „Tvrdé“ tréninky se ale vyplatily a poslední srpnovou neděli se dvě družstva mladších a jedno družstvo starších vydaly na 4. kolo havlíčkobrodského turné do Veselého Žďáru. Sraz v 8:00 hod u hasičárny. Počasí zpočátku nic moc, blátivá cesta mezi polem s kukuřicí hrozivá, místo konání zvláštní – travnatá plocha uprostřed pole s kukuřicí, organizace šílená, kadibudky úžasné. Nicméně naši mladí hasiči se ničeho nezalekli, někteří teprve posnídali a na start poté vyrazili v nových dresech (děkujeme SDH Ždírec nad Doubravou, Městu Ždírec nad Doubravou a panu Strouhalovi). Jako první nastoupilo družstvo mladších A ve složení - Eliška P. s Bárou na koši, béčka Eliška S., na rozdělovači byl Jirka s Markem, na pravém proudu Domča a na levém Pája. Jak již bylo řečeno, „tvrdé“ tréninky se vyplatily a družstvo mladších A skončilo na 1. místě s výsledným časem 17,96!!! Radost byla veliká a družstvo získalo plný počet bodů do celkového hodnocení.
Družstvo mladších B ve složení Honzík s Káťou na koši, Marek a Tom na rozdělovači, Eliška S. na béčkách, Fífa P. a Anička na proudech, skončilo na 17. místě s časem 28,15.
Starší družstvo se umístilo na místě dvacátém (Klára, Ája M., Ája Č., Martin, Jáchym, Michal a Monča).
Počasí si s námi pěkně hrálo, chvíli sluníčko, chvíli černé mraky. Nakonec přišla průtrž, všude plno vody a 5. kolo havlíčkobrodského turné bylo ukončeno, aniž by odběhaly všechny týmy. Kdo nestihl odběhnout ještě za sucha, dostal na vybranou, zda poběží v dešti nebo dostane body pouze za účast. Všechna tři naše družstva stačila odběhnout ještě za sucha. Pro družstvo mladších A to bylo velké zklamání, jelikož nebyl závěrečný nástup a vyhlášení výsledků a nemohli si tak odvézt cenou trofej a medaile za úžasné první místo. Dostali je až další týden na 6.kole v Nové Vsi u Světlé nad Sázavou. Velké díky patří také Tomáši Novákovi, který se postupně stává členem našeho vedoucího týmu.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...