Zimní činnost mladých hasičů

Ani v zimních měsících mladí hasiči nezaháleli. Samozřejmě nechyběla hlavně zábava v podobě různých her a to ať už u nás v hasičárně nebo v tělocvičně základní školy, kterou jsme navštěvovali jednou za 14 dní. Před vánoci jsme absolvovali jako každoročně mikulášské přespání v hasičárně s návštěvou Mikuláše a čerta a se spoustou her. Nechyběla ani vánoční schůzka se zdobením stromku a dárečkem pro MH v podobě nového maskota. Po vánocích jsme se začali připravovat na výroční valnou hromadu a to v podobě přípravy vystoupení, kterým jsme chtěli oživit formální každoroční setkání všech hasičů a hasiček. Vytvářeli jsme též ozdoby na stoly VVH a následně hasičského plesu v podobě ozdobných svíček.
V posledních týdnech jsme s částí MH přešli na trénink na netradiční soutěž, která se koná 29. 3. 2014 v Hlinsku na tamní piškvorky. Nejprve jsme začali v tělocvičně, ale protože počasí nám přálo, tak jsme toho využili a přesunuli tréninky ven. Dne 26. 4. 2014 nás čeká první venkovní soutěž v Dlouhé vsi a to soutěž Plamen, kde kromě útoků, jsou i disciplíny jako dvojičky a štafeta 4x60m. Proto se naše tréninky všech MH již zaměřují i na tuto soutěž, kde bychom chtěli uspět, neboť zde se sčítají výsledky z podzimního a tohoto jarního kola a jak jste se dočetli dříve např. v Našich novinách, tak na podzim naši MH měli velký úspěch.
Foto týkající se schůzek a činnosti MH naleznete zde

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...