Členové výjezdové jednotky na výcviku DT

V pátek 25.4.2014 se členové výjezdové jednotky, kteří jsou nositeli dýchací techniky (DT), zúčastnili každoročního školení. Školení se uskutečnilo nejprve v hasičské zbrojnici v Chotěboři, kde se zopakovalo trochu té teorie. Následně jsme se přesunuli společně s ostatními sbory do místního areálu ZZN, kde jsme všichni provedli zátěžový test výstupem s dvěmi hadicemi "B" až do nejvyššího poschodí místního sila. Pro některé členy byl tento výstup novinkou a proto především u nich docházelo k evidenci spotřeby vzduchu. Toto je důležité především k nasazování při ostrých akcích, kde se nasazují hasiči s podobnou spotřebou vzduchu.
Toto školení prověřilo nejen nás, ale i naší dýchací techniku, která ač je pravidelně zkoušena a udržována, tak ostrým a dlouhodobým použitím nedochází naštěstí tak často.
Všichni zúčastnění, ale i naše dýchací technika obstali na výbornou, proto patří všem dík a především technikům starajícím se o "dejcháky".

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...