Pět vedoucích mladých hasičů na dvoudením školení

Ve dnech 31.10-1.11.2014 se pět našich vedoucích mladých hasičů Jana, Lucka, Věra, Radek a František zúčastnilo pravidelného školení vedoucích mládeže v Přibyslavi. Toho školení musí jednou za dva roky absolvovat vedoucí z každého sboru, kde je veden kroužek mladých hasičů.
Odjížděli jsme v pátek odpoledne, kdy někteří z nás měli lehkou nervozitu z toho, co nás čeká. Školení bylo vedeno paní Květou Smutnou. Program byl velmi pestrý. Kromě teoretických věcí kolem pravidel soutěží, administrativních povinností kolem dětí, psychologie, apod. byl program zpestřován různými hrami a dovednostními soutěžemi. Vše jsme pracovali ve třech skupinkách, které na závěr školení museli předvést prezentaci nějaké události.
Školení bylo velmi zajímavé a poučné. Plni vědomostí, dojmů, zážitků a zjištění, že počáteční nervozita nebyla na místě, jsme se v sobotu vraceli zpět.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...