Tradiční pálení čarodějnic - hasičské cvičiště

Jako každoročně jsme uspořádali dne 30.4.2014 tradiční pálení čarodějnic. Vzhledem ke slušnému počasí byla i hojná účast nejen dětí, ale i dospělých. Aby tato akce proběhla museli jsme věnovat spousty času přípravám a následně i úklidu. Přípravy spočívaly od vystrojení čarodějnice, kterou s vedoucími vytvořili mladí hasiči, dále postavení hranice, přes složení parketu, stanů a celkové přípravy zázemí. Na všem se podílelo několik hasičů.
K poslechu, tanci a dobré náladě hrála kapela Zuberská šestka. Občerstvení bylo zajištěno, kdy nechyběla výtečná kuchyně v možnosti si pochutnat na steakách, hranolkách či párku v rohlíku, pro mlsouny byly připraveny i sladkosti a jiné dobroty. K pití nechybělo pivo, nealko a i něco ostřejšího. Pro zájemce bylo připraveno ohniště, na kterém si mohli opéct buřtíka. V půl 10 proběhlo i odpálení ohňostroje panem Kalitou z Benátek, který osvětlil oblohu nad hasičským cvičištěm. Hudba poté hrála až do nočních hodin a pokračovala tak i zábava pro ty, kteří vydrželi a měli zájem se nadále bavit.
Akce se celkově vydařila a děkujeme všem slušným návštěvníkům za návštěvu a budeme se těšit na této akci za rok.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu Fire arény u ČOV pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
červen
1
2024

DISCO PARTY

1. červen 2024 od 20h, DJ Martin Hovorka moderátor radia KISS, Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
červen
9
2024

2. kolo Havlíčkobrodského turné mladých hasičů

9. červen 2024, start závodu 9:45, místo: Fire aréna u ČOV Ždírec nad Doubravou více...
celý kalendář akcí...