Naše družstva na okrskové soutěži v Podmoklanech

V sobotu 3. 5. 2014 se náš sbor zúčastnil okrskové soutěže, kterou letos hostil SDH Podmoklany.  Soutěž začínala v dopoledních hodinách a počasí tentokrát vůbec nepřálo. Déšť a zima byla letos proti nám.  Zápolit o dobré umístění se tentokrát vydala dvě družstva mužů, elitní družstvo žen a druhé družstvo žen zařazených do kategorie“ legendy“.  Kromě požárních útoků musí i postoupivší družstvo na okresní kolo závodit na 100m překážek. Tato disciplína však vzhledem k počasí a hrozícímu zranění byla zrušena. Jako první soutěžili muži. Družstvo „A“ ač v „silnější“ sestavě své dva pokusy pokazilo a umístilo se na 4. místě. Družstvo „B“, které mělo být tím, co kryje záda družstvu „A“ nakonec své dva pokusy zvládlo úspěšně a umístilo se na 2. místě. Další šli na řadu „elitní“ ženy „A“. Těm se útoky nevydařili, ač je druhé místo krásné, tak v konkurenci pouze dvou družstev.  Poslední kategorii okrskové soutěže „legend“, závodilo druhé družstvo žen. Těm se ač bez tréninku útok vcelku povedl, a ve své kategorii obsadili třetí místo. Všechny ženy si zaslouží velkou pochvalu za odvahu a snahu a to jak naše „legendy", tak i naše elitní družstvo.
Po okrskové soutěži pořádalo SDH Podmoklany ještě svoji pohárovou soutěž v požárním útoku, kde se naše družstvo „B“ umístilo na 9. místě a družstvo žen „A“ na místě prvním.
V následné třetí soutěži v jednom dni na jednom místě v požárním útoku a to v poháru „Podoubraví“ naše ženy potvrdili předešlé umístění a skončili první.
V nevlídném počasí jsme si odvezli zajímavé zážitky, i když organizačně to tentokrát trošku pokulhávalo.

Kalendář akcí

duben
30
2024

Pálení čarodějnic

Dne 30. 4. 2024 s příletem od 17h proběhne v areálu FIREARENY pálení čarodějnic s programem pro malé i velké čarodějky a čaroděje více...
celý kalendář akcí...